For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Industriporter siden 1961
24 timers vakttelefon815 333 43

Landsdekkende service

Kontakt din nærmeste avdeling

Landsdekkende service.

Landsdekkende service gir deg lokal fagkunnskap og trygghet!

 

Våre montører er til stede over hele Norge, fra Lindesnes i sør til Kirkenes i nord.

Det gir deg som kunde en stor trygghet i forhold til service og reparasjoner i produktets levetid.

I tillegg er våre montører kurset og opplært på alle nødvendige fagområder, noe som gir deg en problemfri montasje og drift.

 

Windsor har solid erfaring med portproduksjon, montasje og service siden 1961.


Arbeidstilsynet anbefaler at portene sjekkes av sakkyndig person minst en gang i året for å sikre trygghet og sikkerhet når porten blir tatt i bruk. En serviceavtale med Windsor innebærer periodevis kontroll og ettersyn av porten, smøring, justering og utskifting av defekte deler dersom det er nødvendig.

 

Fordelen ved å inngå en serviceavtale er at portkjøperen får rabatter på reprasjonsdeler, første prioritet ved utrykning, rask og effektivt arbeid med 3 mnd. servicearbeidsgaranti, hurtig levering fra fabrikken, samt økt trygghet mot skader eller driftstans i bedriften.

 

Det er viktig å bemerke at reklamasjonsretten faller bort dersom andre enn godkjente montører fra Windsor Door har montert eller gjort servicearbeid på port eller maskineri.

 

I forbindelse med vårt arbeid for å ivareta kundens interesser, samt styrke vår kundeservice, ønsker Windsor å gjøre det enklere for våre kunder å få kontakt med oss.


Vi har etablert et felles servicetelefonnummer som kan ringes fra hele landet. Dette betyr at servicekunder kan ringe 815 333 43 og automatisk bli dirigert til nærmeste vakt - uansett hvor i landet du ringer fra.

La oss få overbevise deg om lønnsomheten ved en serviceavtale.


Ta kontakt med oss for en kostnadsfri tilstandsrapport og servicetilbud.

Tilbake